Projekat u toku

Rekonstrukcija bolnice KBC Dr. Dragiša Mišović ...

+
1 4

Projekat u toku

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu ...

+
2 4

Projekat u toku

Izgradnja ženskog zatvora u Požarevcu ...

+
3 4

Projekat u toku

Izgradnja graničnog prelaza Bajmok ...

+
4 4
štampaj štampaj

Investicije

Koncept objekta- Krnjaševci

Modulor je zainteresovan za sledeće:

  • rentiranje, 
  • prodaju, i
  • zajedničko ulaganje.

Naselje Krnješevci se nalaze u opštini Stara Pazova, na svega 25 kilometara udaljenosti od Beograda, gde je formirana nova industrijska zona od 580ha na potezu Krnjaševci - Šimanovci.

Lokacije Modulor-a, koja se prostire na površini od cca 2 hektara, udaljena je svega 500m od autoputa Beograd - Zagreb, kod naplatne rampe Šimanovci. U njenoj neposrednoj blizini smeštene su neke od najpoznatijih domaćih i inostranih kompanija poput distributivnog centra MILŠPED, centra komercijalnih vozila MERCEDES-BENZ, prodajno-servisnog centra SCANIA, centra MAN, firme za transport DHL, centra DAF, itd.

Predmet projekta se odnosi na izgradnju Upravne zgrade sa otvorenim magacinskim prostorom građevinskih materijala.

Upravna zgrada smeštena je u donjem uglu parcele. Objekat je prizeman P, kvadratnog oblika, i podignut od kote terena 60cm. Neto površina objekta je 69,32m2, a bruto površina objekta je 105,57m2. U sklopu objekta nalaze se kancelarije, prostor za sanitarne čvorove i čajna kuhinja.

AG. Spoljni zidovi zidani su od blokova 25x20cm. Fasada objekta je demit fasada, sa termoizolacijom od stirodura 5cm, i zaglađenog maltera. Fasadna stolarija rešena je od al profila sa termoprekidom i termoizolacionog stakla Royal Blue 6+12+6 mm. Hidroizolacija je rešena od pvc traka tipa "Protan SE 1,6mm". U objektu su ugrađeni spušteni plafoni tipa "Amstrong" sa ugradnim osvetljenjem.

ViK. Objekat je priključen na vodovodnu i kanalizacionu mrežu.

Elektro instalacije. U sklopu elektro radova izvedeni su glavni razvodni ormani i merenje utroška el. energije, el. instalacije osvetljenja, el. instalacije utičnica i izvoda, instalacija telefona, instalacija izjednačavanja potencijala, temeljni uzemljivač, gromobranska instalacija.